‘Twente-aanvaller solliciteert bij PSV’

Foto: ‘Twente-aanvaller solliciteert bij PSV’

PSV moest deze winter afscheid nemen van Cody Gakpo en Noni Madueke. De flankenflitser verruilden de Eindhovense topclub voor avonturen bij Liverpool en Chelsea. Thogan Hazard werd gehuurd als tijdelijke vervanger. Voor de lange termijn heeft PSV een sollicitatie ontvangen…

Bij FC Twente maakt Virgil Misidjan op de vleugels indruk. De buitenspeler maakte vorig seizoen de overstap vanuit PEC Zwolle. Destijds tekende hij een contract tot aan deze zomer. Twente wil die verbintenis graag openbreken en verlengen, maar Misidjan beseft dat hij meerdere opties heeft.

De buitenspeler weet waar hij aan toe is bij FC Twente. Een vertrek is geen noodzaak. De buitenspeler kijkt echter wel om zich heen. “Ik heb het bij Twente heel goed naar mijn zin. Ook privé in Enschede, met mijn vriendin en onze drie kinderen. Ik wacht af wat Twente te bieden heeft en ga de komende periode alles op een rijtje zetten.”

FC Twente wil contract verlengen

Zijn bijna-transfervrije status zorgt ervoor dat de buitenspeler, dit seizoen goed voor zes doelpunten en vijf assists in 23 wedstrijden voor Twente, in trek is bij verschillende clubs.

In het verleden was de aanvaller, die vijf jaar bij de Bulgaarse topclub Ludogorets speelde, dicht bij een transfer naar PSV. Destijds was de vleugelaanvaller in beeld om Memphis Depay op te volgen.

Die overstap, destijds met Marcel Brands als technisch directeur, ging uiteindelijk niet door. “”Ik appte Brands: Alsjeblieft, ik wil echt heel graag naar PSV. Hij stuurde terug dat het niet in zijn handen lag. Dat de eigenaar geen water bij de wijn wilde doen. Ik ben ook naar hem gegaan en legde uit welke kans er voor mij lag.”

Nu Brands nog weer terug is in Eindhoven, komt er misschien een tweede kans voor Misidjan. Zelf ziet hij dat wel zitten. “PSV zoekt ook nog buitenspelers, toch?”, grijnst hij. “Marcel Brands is daar ook weer terug. Er speelt niets, maar je weet nooit.”

Goede aanwinst voor PSV?

  • Denk het wel
  • Denk he tniet
1010+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie