TRANSFERUURTJE: Feyenoord-leegloop, groot PSV-nieuws

Foto: TRANSFERUURTJE: Feyenoord-leegloop, groot PSV-nieuws

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

PSV lijkt Ruud van Nistelrooy vrijwel zeker aan te gaan stellen als nieuwe trainer. Het Eindhovens Dagblad laat weten dat de club uit Eindhoven de technische staf deze week wil rond hebben. Alle beoogde stafleden hebben inmiddels een voorstel van de club ontvangen, het wachten is nu nog op witte rook.

Volgens het medium Sky Deutschland is Bayern München concreet geïnteresseerd in de komst van Ajaxvleugelverdediger Noussair Mazraoui naar de Allianz Arena. Er zou zelfs al een persoonlijke ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen de Marokkaan en een afvaardiging van de Bundesliga-grootmacht.

Cody Gakpo draagt volgend seizoen mogelijk het shirt van Premier League-club Arsenal. The Gunners hebben momenteel de beste papieren om de 22-jarige aanvaller van PSV in te lijven. Gakpo verlengde eind januari zijn verbintenis bij PSV tot medio 2026, maar toen al werd aangegeven dat daarmee vooral de marktwaarde omhoog werd gestuwd. Met Bayern München, Liverpool en Manchester City waren er verschillende opties voor de Oranje-international. Arsenal lijkt echter op poleposition te liggen.

Feyenoord dreigt deze zomer meerdere sterkhouders kwijt te raken. Er is naar verluidt volop interesse voor Luis Sinisterra en ook sterkhouder Marcos Senesi staat er goed op volgens Italiaanse berichten. De Italiaanse club Fiorentina  is zeer te spreken over laatstgenoemde, die zowel de Argentijnse als Italiaanse nationaliteit bezit. Ook loopt de verbintenis van Senesi af. Vooralsnog is er geen ontwikkeling geweest op dat gebied, waardoor Feyenoord gedwongen lijkt om de Zuid-Amerikaan in de zomer van de hand te doen. Fiorentina denkt voor een schappelijke transfersom toe te kunnen slaan in Rotterdam.

Buitenland:

De toekomst van Donny van de Beek bij Manchester United is nog altijd onduidelijk. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Everton, maar het is nog niet duidelijk wat United komende zomer met van de Beek van plan is. Mogelijk wacht van de Beek zelf ook nog de komst van een nieuwe manager af. Erik ten Hag wordt veelvuldig genoemd als nieuwe manager bij United en dat kan wel eens gunstig uitpakken voor de toekomst voor van de Beek.

De Telegraaf wist het een tijdje geleden zeker: Jordi Cruijff moest de nieuwe directeur voetbalzaken van Ajax worden. Het Algemeen Dagblad nuanceerde dat ‘nieuwtje’ daarna al weer en nu lijkt het er helemaal niet meer van te komen… Volgens voorzitter Joan Laporta van FC Barcelona is het namelijk de bedoeling dat de zoon van de legendarische nummer veertien (Johan Cruijff) promotie maakt in het Camp Nou-stadion. Daar is hij nu nog technisch adviseur: “Maar als alles goed gaat is Jordi Cruijff volgend seizoen technisch secretaris”, aldus Laporta.

Eindigt Feyenoord in de topdrie? De odd is 1.33!

Arsenal is een goede club voor Gakpo

  • Eens
  • Oneens
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:44
1+
Luka Modric bewijst loyaliteit: ‘Salaris is geen probleem’
10:25
15+
Technisch directeur FC Utrecht over Ron Jans: ‘Ontzettend dankbaar’
10:07
48+
FC Emmen-ster over Dordrecht-spelers: ‘Ze hadden een grote mond, daar hou ik niet van’
10:00
49+
Ajax BLUNDERT met Farioli | Stalen Snor #57
09:51
24+
West Ham-speler krijgt gratis koffie voor het leven bij een resultaat tegen Manchester City
09:35
15+
Thiago Silva doet laatste boodschap richting Chelsea spelers
09:14
9+
‘Besiktas en Fenerbahce flirten met komst José Mourinho’
08:57
38+
ADO Den Haag met hakken over de sloot: ‘Het was vandaag genoeg’
08:42
75+
‘Manchester United is aantrekkelijk ongeacht gebrek aan Europees voetbal’
23:48
430+
‘Je houdt je hart vast bij Van Persie’
23:31
184+
‘Oud-AZ’er is nieuwe Mohamed Salah’
23:14
787+
‘Verrassing in EK-opstelling Oranje’
23:01
217+
Bizot niet naar EK wegens ‘zwaarwegende familieomstandigheden’
22:48
1950+
‘Miljardair gooit Ten Hag én sterren eruit’
22:27
2000+
‘Ajax dumpt grootverdiener’
22:16
54+
Kieftenbeld gaat nog eventjes door: “Vier wedstrijden”
22:10
68+
ADO maakt nog kans op promotie na potje nagelbijten
21:50
937+
‘Grote schande bij ADO-De Graafschap’
21:49
119+
Lijnders barst in huilen uit: “Zonder hem…”
21:09
1595+
‘Niet één, maar twee PSV-monstertransfers’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie