Trabelsi keert terug in selectie Ajax

Soccernews

[img align=left]uploads/ajaxlogohuidig[/img]Danny Blind kan voor het eerst sinds een lange tijd weer een beroep doen op Hatem Trabelsi. De laatste weken speelde de Tunesische rechtsback samen met zijn land mee aan de Afrika Cup, waar ze in de kwart finale eindigde. Trabelsi zit voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag van komende zondagmiddag weer op de bank bij de Amsterdammers. Het is echter nog niet zeker of de rechtsback ook gelijk weer aan speeltijd toe zal gaan komen.

Het is zeker dat Tomas Galasek niet in de selectie van Blind zal zitten. Hij heeft
nog te veel last van een hamstringblessure om mee te spelen. Hedwiges Maduro zal zijn plaats op het middenveld overnemen.

Het resultaat is belangrijker dan de uitvoering vertelde Danny Blind: “De punten zijn momenteel belangrijk voor Ajax en hoe we die krijgen is niet erg. We willen natuurlijk mooi voetbal laten zien maar als we die kracht niet hebben moeten we gewoon eerst weten te winnen. In de laatste wedstrijden word veel energie en arbeid geleverd. Maar de ploeg maakt zeker geen matte indruk.”

[u]Vermoedelijke opstelling Ajax[/u]
[i]Maarten Stekelenburg; John Heitinga, Zdenek Grygera, Thomas Vermaelen, Urby Emanuelson; Hedwiges Maduro, Jeffrey Sarpong, Olaf Lindenbergh; Mauro Rosales, Klaas-Jan Huntelaar, Markus Rosenberg[/i]

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie