‘Toptalent schat Ajax-transferkansen in’

Foto: ‘Toptalent schat Ajax-transferkansen in’

Marokko maakte veel indruk op het WK in Qatar. Spelers als Hakim Ziyech en Sofyan Ambrabat lieten zich aan de wereld zien. Ook voor toptalent Bilal El Khannouss waren er speelminuten. De aanvallende middenvelder ging in gesprek met Het Laatste Nieuws in op de mogelijke interesse van Ajax.

Tijdens het WK kwam naar buiten dat Ajax El Khannouss op de verlanglijst had staan. De achttienjarige aanvallende middenvelder staat op dit moment onder contract bij KRC Genk in België.

Het toptalent kent de verhalen die hem naar Amsterdam leiden. Het was niet de eerste keer dat El Khannouss gelinkt werd aan een dienstverband in Amsterdam. Concreet werd er nog niets, zo stelt de achttienjarige aanvallende middenvelder.

Volgende toptalent naar Ajax?

“Over de interesse van Ajax gaan al vele jaren geruchten, maar het zijn dan ook geruchten. Het houdt me niet bezig, ik wil ook niet te ver vooruitkijken”, zei de middenvelder. “Mijn volledige focus gaat naar RC Genk. Want zoals ik al zei: alles kan enorm snel veranderen. In stijgende maar ook in dalende lijn.”

De ervaringen die El Khannouss opdeed als WK-ganger, helpen hem hoe dan ook. “Ik ben de ochtend na onze competitiezege op Anderlecht naar Qatar gereisd en werd er heel warm verwelkomd. Door de coach, sterspelers als Hakim Ziyech en Achraf Hakimi en kapitein Romain Saïss, die heel duidelijke woorden sprak: Iedereen is gelijk in deze groep, leeftijd doet er niet toe. Dat werd ook snel duidelijk aan tafel, waar iedereen met mekaar praatte en lachte.”

Ajax wint Europa League

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

146+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie