Timber spreekt klare taal over KNVB Beker

Foto: Timber spreekt klare taal over KNVB Beker

De TOTO KNVB Beker is nogal eens als troostprijs neergezet, maar Jurriën Timber wil het toernooi dolgraag winnen dit seizoen. Het bekerduel met De Graafschap neemt hij dan ook serieus.

“Het zijn nog drie wedstrijden tot je de beker kunt pakken, dus het is een hele belangrijke wedstrijd”, vertelt Timber tegenover Ajax TV. “Het is mooi om een plekje te pakken in de halve finale. Het is gewoon een prijs en elke prijs die je kunt pakken, wil je pakken. Dat is voor de beker niet anders. We moeten de wedstrijd met volledige focus ingaan en echt als een kwartfinale benaderen.”

Timber wil het duel in Doetinchem niet te licht opvatten. “Ik weet dat het niet makkelijk gaat worden, ook omdat het een uitwedstrijd is. Je moet waken voor onderschatting als je tegen een KKD-ploeg speelt. Die teams kunnen ook verrassen. Ik heb veel wedstrijden in de KKD gespeeld en dat is niet makkelijk. Dat was het toen niet en dat zal het nu ook niet zijn.”

De Ajax-verdediger benadrukt bovendien dat de ploeg niet in de positie is om arrogant te zijn. “Het gaat een beetje op en af. Qua resultaten gaat het in de Eredivisie wel goed, maar we zijn jammer genoeg uit Europa. Dat moeten we nu achter ons laten. In de competitie zetten we zeker stappen. Soms met goed voetbal en soms niet. De drie punten blijven binnenstromen en dat moeten we volhouden.”

Ajax landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Ajax de beker winnen?

  • Ja
  • Nee
447+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie