Terborg A-jeugdtoernooi kent sterk deelnemersveld

Soccernews

[img align=left]uploads/terborg jeugdtoernooi.jpg[/img]De 28e editie van het Terborg A-jeugdtoernooi staat weer voor de deur. Op de velden van sportcomplex ‘De Paasberg’ in Terborg zal een sterk deelnemersveld op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 mei in actie komen.

Het Braziliaanse Atletico Mineiro zal wederom aanwezig zijn om de titel te verdedigen. Ook de ploeg die zij vorig jaar troffen in de finale, Boca Juniors, is van de partij. Naast de twee Zuid-Amerikaanse jeugdploegen zullen ook Chelsea en het altijd swingende jeugdteam van het land Zambia vertegenwoordigd zijn.

Natuurlijk zijn er ook Nederlandse ploegen die deelnemen aan het toernooi in de Achterhoek. Ajax, PSV, Feyenoord en De Graafschap zullen eveneens te bewonderen zijn op de velden van ‘De Paasberg.

Zoals altijd wordt ook nu weer verwacht dat er vele toeschouwers afkomen op de wedstrijden in Terborg. Ook de internationale scouts zullen weer aanwezig zijn, zij ontdekten in het verleden onder meer Maxwell, Thiago Motta en Ledley King op het toernooi.

De poules op het Terborg A-jeugdtoernooi zijn als volgt ingedeeld:

[b]Fortis Groep[/b]
Boca Juniors (Argentinië)
Chelsea (Engeland)
Feyenoord
De Graafschap

[b]Gelderesch Reizen Groep[/b]
Atletico Mineiro (Brazilië)
Zambia
Ajax
PSV

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie