‘Ten Hag verwelkomt dubbele versterking’

Foto: ‘Ten Hag verwelkomt dubbele versterking’

Manchester United heeft de top vier weer eens bereikt. Toch is trainer Erik ten Hag nog niet tevreden over zijn selectie. De Tukker hoopt binnenkort een dubbele versterking te verwelkomen op Old Trafford.

Manchester United en Ten Hag zoeken zoals bekend een extra aanvaller. Tijdens en na het WK leken de pijlen daarvoor gericht op Cody Gakpo. De PSV’er tekende echter een contract bij aartsrivaal Liverpool, waardoor die naam van het United-lijstje afgehaald moest worden.

De Nederlandse trainer heeft echter nog meer opties. De middelen zijn deze transferperiode echter wel beperkt voor de trainer; de familie Glazer zou de club in de verkoop willen doen. Daardoor zijn er alleen huurtransfers mogelijk, schreven Engelse media al eerder.

In dat opzicht komt dat goed uit als United de interesse in João Felix concretiseert. De Portugese aanvaller heeft bij Atlético Madrid geen vaste basisplaats onder Diego Simeone. Dat zou tot ontevredenheid bij de speler leiden.

Manchester United zou de (tijdelijke) optie kunnen zijn om Felix die wekelijkse speelminuten wel te geven. Feit blijft wel dat er nog stevige onderhandelingen de boeg staan, helemaal als er ook een koopoptie in het huurcontract opgenomen kan/moet worden.

In de zoektocht naar een nieuwe reservedoelman heeft Manchester United wél beet. De Engelse grootmacht bereikte een akkoord met Stoke City over de huur van doelman Jack Butland. De Engelsman wordt na een medische keuring als tweede keeper achter David de Gea aan de selectie toegevoegd.

Untied eindigt in de top vier

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Goede versterkingen?

  • Ja
  • Nee
868+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie