Ten Hag snakt naar eerste Manchester United-prijs

Foto: Ten Hag snakt naar eerste Manchester United-prijs

Manchester United maakt dit seizoen volgens manager Erik ten Hag een goede kans om weer eens sinds lange tijd een prijs te pakken. De grootste kans lijkt voor de Mancunians daarvoor weggelegd in de League Cup waar men in de halve finale staat. Weet Ten Hag het toernooi met United te winnen, dan zou dat de eerste prijs betekenen sinds 2017.

Voorafgaand aan het tweeluik tegen Nottingham Forest ging Ten Hag in om de mogelijkheid voor het pakken van een prijs. “Daar gaat het allemaal om, het winnen van prijzen. We maken een goede kans, maar je moet het van wedstrijd tot wedstrijd benaderen.”

Hoewel United de favoriet is in het tweeluik, wil Ten Hag niet direct te hard van stapel lopen. “We spelen nu tegen Nottingham Forest over twee wedstrijden, maar focussen ons op de eerste wedstrijd. Vooruitkijken leidt alleen maar af.”

De Nederlandse oefenmeester hoopt eind februari de finale te kunnen spelen en te winnen. “Een prijs winnen geeft het beste gevoel dat je kan hebben. Het is fantastisch, zeker voor de fans. Ik weet dat de fans hier dat ook hebben ervaren, in het bijzonder de oudere fans. In deze periode zijn er geen prijzen meer gewonnen. Het is te lang geleden. Daarvan zijn we ons bewust.”

City Ground, Nottingham

Carabao Cup

25 januari 2023

21:00

Nottingham Forest
Manchester United
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 januari 2023 20:27.

Denk jij dat Manchester United de League Cup gaat winnen?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, die prijs pakken ze niet
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie