‘Ten Hag-aankoop’ gekraakt: ‘Uit welke koker komt die?’

Foto: ‘Ten Hag-aankoop’ gekraakt: ‘Uit welke koker komt die?’

Paul Scholes heeft zo zijn bedenkingen bij de handelingen van Manchester United op de transfermarkt. De voormalig United-middenvelder is niet te spreken over het transferbeleid van de afgelopen jaren en stelt dat de Mancunians een eindverantwoordelijke moeten aanstellen.

In de podcast The Overlap blikt Scholes samen met oud ploeggenoot Gary Neville terug op de transferperikelen van United. “Ik probeer me een transferwindow te herinneren waar ik wel van genoot. Die van de afgelopen zomer was een puinhoop. Het leek wel alsof er niemand verantwoordelijk voor was. Niemand bij de club neemt daar de verantwoordelijkheid voor.”

Transfer Casemiro

Scholes vraagt zich dan ook af wie de verantwoordelijkheid heeft bij United voor het aan- en verkopen van spelers. “Spelers aantrekken kan moeilijk zijn, dat weten we, maar iemand moet er verantwoordelijkheid voor nemen. Ik vind dat ze iemand moeten aanstellen voor het transferbeleid. Anders krijgt de manager er de schuld van.” Scholes zet dan ook zijn vraagtekens bij de komst van Real Madrid-middenvelder Casemiro. “Deze zomer werd de transfer van Casemiro in twee dagen afgerond. Ik vraag me af of die transfer uit de koker van de trainer komt. Veel geld, een langdurig contract.”

TIP: Wint United de Manchester-derby? Pak 8x je inzet bij Unibet!

Wat vindt jij van het transferbeleid van United?

  • Niet goed, ze doen veelal paniekaankopen
  • Valt mee, deze zomer hebben ze goed ingekocht
588+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie