Telegraaf: PSV al in gesprek met opvolger Madueke

Foto: Telegraaf: PSV al in gesprek met opvolger Madueke

Het begint er meer en meer op te lijken dat PSV na Cody Gakpo ook Noni Madueke gaat verliezen. Chelsea is serieus geïnteresseerd en zou zelfs door de gigantische vraagprijs (45 miljoen inclusief bonussen) niet afgeschrikt zijn.

Volgens De Telegraaf wordt er al voorzichtig rekening gehouden met een vertrek van Madueke deze maand. De krant schrijft namelijk: “PSV maakt ondertussen zelf werk van de Oekraïner Viktor Tsygankov van Dinamo Kiev. Er zijn serieuze contacten tussen de Eindhovenaren en het management van de speler.”

Tsygankov (25) kan zowel op links als rechts goed uit de voeten en staat al op 94 goals en 64 assists in 236 duels voor Dinamo Kiev, waar zijn contract na dit seizoen afloopt. Qua transfersom zal hij dus relatief goedkoop zijn, qua tekengeld en salaris vermoedelijk níét. Bovendien is er meer interesse in Tsygankov; hij wees RSC Anderlecht vandaag af, maar ook Premier League-clubs Nottingham Forrest en Brentford worden aan hem gelinkt.

Van Nistelrooy vindt zaak-Madueke ‘zorgelijk’

Vandaag zei trainer Ruud van Nistelrooy al over de concrete interesse in Madueke: “Ik heb al eerder aangegeven wat mijn wens is. Dat er geen speler meer zou vertrekken in de winterstop. Dat gold al voor Gakpo, maar dat geldt voor iedere speler. Als trainer wil je je beste spelers behouden. Maar soms kunnen er situaties ontstaan, zoals bij Cody, waarbij een bepaald type club met een aanbieding komt, waardoor het niet meer is tegen tegen te houden. Ik heb al een keer geroepen, dat er niemand meer weg mag. Dat is nog steeds mijn wens. Maar je weet dat de omstandigheden kunnen veranderen als er bepaalde clubs komen met een bepaalde portemonnee en de speler daarin ook voor zijn gevoel geen nee tegen kan zeggen.”

“Dan moet je je een aantal zaken afvragen. Ik hoop niet op nog zo’n scenario, maar ik kan het niet uitsluiten. Het is belangrijk dat je tegelijkertijd kijkt naar goede vervanging. We vinden dat er nu al een speler bij moet, maar als er meer gebeurt, dan moet je echt met iets komen. Dan hoop je dat daar het beste uitkomt voor de club voor de korte en de lange termijn”, aldus Van Nistelrooy tot slot.

Scoort Madueke zondag de 1-0 tegen Fortuna?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Tsygankov is beter dan Madueke

  • Eens
  • Oneens
349+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie