‘Streep door Ziyech, maar Ajax slaat dubbelslag’

Foto: ‘Streep door Ziyech, maar Ajax slaat dubbelslag’

Er gaat vrijwel zeker een streep door de terugkeer van Hakim Ziyech bij Ajax. Britse media maken weliswaar melding van concrete ontwikkelingen, maar in Nederland klinkt een héél ander verhaal.

De Telegraaf schrijft maandagavond: “Als vervanger van Antony zet Ajax na het zo goed als zeker afhaken van Hakim Ziyech inmiddels vol in op de komst van Lucas Ocampos (28). De Argentijnse vleugelspeler van Sevilla heeft wel oren naar een overstap naar de Johan Cruijff ArenA, omdat hij in de eerste drie La Liga-duels maar tot 133 speelminuten kwam.” 

Sevilla betaalde in 2019 nog vijftien miljoen euro voor Ocampos, die een contract heeft tot medio 2024. Het medium vervolgt: “De temperamentvolle Ocampos heeft een schat aan ervaring in de Ligue 1, Serie A en La Liga. De oud-speler van onder meer River Plate, Monaco, Olympique Marseille en AC Milan speelde in totaal al 420 duels. Daarin scoorde hij 85 keer en leverde hij 43 assists. Ocampos beschikt over de Argentijnse en Spaanse nationaliteit.”

Ocampos is niet de enige speler die met de Antony-miljoenen opgepikt moet worden. Ook de verdedigende middenvelder Florian Grillitisch (27) moet de selectie versterken. De transfervrije Oostenrijker, die ook bij Feyenoord in beeld is, moet voor de transferdeadline binnen worden gehaald. In Nederland gaat de markt in de nacht van woensdag op donderdag op slot.

Ook het Algemeen Dagblad meldt dat Ziyech waarschijnlijk niet terugkeert bij Ajax.

TIP: Ajax landskampioen? Win 1,55 keer je inleg via Unibet!

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
1622+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie