Slot: ‘Ik hoop niet dat ik Driouech hiermee beledig, maar…’

Foto: Slot: ‘Ik hoop niet dat ik Driouech hiermee beledig, maar…’

Feyenoord probeerde op de slotdag van de winterse transferperiode nog Couhaib Driouech binnen te halen, maar de linksbuiten bleef uiteindelijk bij Excelsior. Trainer Arne Slot reageerde er vrijdagmiddag tijdens de persconferentie richting AZ-uit op.

‘Ik vind niet dat hij ons aan de bovenkant versterkt’

“Ik heb net al uitgelegd dat wij hebben geprobeerd een speler aan te trekken die ons aan de bovenkant versterkt, maar dat is om uiteenlopende redenen niet gelukt”, doelt Slot op de Uruguayaanse Luciano Rodríguez. Driouech gold als ‘plan-b’. “Dan kom je op de laatste dag nog weleens in de verleiding om te denken: ‘Er gaat er eentje weg, moeten we er dan niet toch eentje terughalen om wat zekerheid in te bouwen?’ Maar als ik mijn persoonlijke mening er even op loslaat, dan vind ik Driouech een uitstekende speler, maar vind ik niet dat hij ons aan de bovenkant versterkt. En ik hoop niet dat ik hem daarmee beledig, want we moeten nog een keer tegen hem.”

Vertrek Dilrosun

Feyenoord verkocht ondanks het mislopen van Rodriguez en Driouech toch Javairo Dilrosun aan Club América uit Mexico. “Ik heb volgens mij al heel vaak aangegeven dat onze buitenspelers elkaar heel weinig ontlopen. Dan heb je er inderdaad één minder, maar de rest is om en nabij van dezelfde kwaliteit.”

“Het is voor Feyenoord financieel gezien een hele interessante en goede deal. En dat is ook nog steeds nodig, hoe vervelend of hard dat dan misschien ook klinkt, voor deze club. Gezien de voorgaande jaren, waarin we nooit winst maakten op de transfermarkt. Hiermee leggen we hopelijk een stevigere basis voor de financiële toekomst van Feyenoord”, aldus Slot tot slot.

Driouech is beter dan Dilrosun

  • Eens
  • Oneens
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie