‘Silva geeft PSV transferhint’

Foto: ‘Silva geeft PSV transferhint’

Fábio Silva maakt in zijn eerste maanden als PSV’er een goede indruk. De Portugese aanvaller werd in de winterstop gehuurd van Wolverhampton Wanderers. Ondanks zijn doorlopende contract heeft de spits nog geen idee wat de plannen zijn, vertelt hij aan Marca.

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij was tot nu toe tevreden over de inbreng van Fábio Silva. De Portugees, die vorig seizoen al werd verhuurd aan Anderlecht, had weinig tijd nodig om ook bij PSV een indruk achter te laten.

In gesprek met Marca vertelt Silva hoe de transfer tot stand gekomen was. Waar PSV in de winterstop pas toesloeg, ontstond het eerste contact tussen Van Nistelrooij en Silva al in zijn tijd bij Anderlecht.

Silva is blij met de oud-topspits als trainer. “Hij probeert zijn ervaringen als speler over te brengen op mij”, zei Silva, die als spits natuurlijk veel kan leren van Van Nistelrooij. “De trainer geeft altijd advies en soms blijft hij bij afwerktrainingen bij mij staan. Ik waardeer het enorm dat een van de beste spitsen uit de geschiedenis mij daarmee helpt.”

De trainer van de Eindhovenaren gaf al aan dat een definitieve transfer in de zomer met een hoog bedrag gepaard zal gaan. Silva weet zelf ook nog niet wat Wolves met hem van plan is. “Ik heb Julen Lopetegui nog niet gesproken”, gaf de spits aan, die nog een doorlopend contract heeft in Engeland.

De spits lijkt een nieuwe verhuurperiode niet te zien zitten, maar wil ook niet op de bank eindigen. “Als jonge speler, heb je minuten nodig. Ik denk dat het goed voor mij zou zijn om me ergens te kunnen vestigen en daar regelmatig minuten te maken. Altijd wisselen van team is ook niet eenvoudig.”

Moet PSV Silva proberen vast te leggen?

  • Ja
  • Nee
2044+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie