Schreuder verkiest Conceição boven Ocampos: ‘Het is niet de keuze tegen iemand’

Foto: Schreuder verkiest Conceição boven Ocampos: ‘Het is niet de keuze tegen iemand’

Trainer Alfred Schreuder bracht in de tweede helft tegen Rangers FC Fransisco Conceição als invaller binnen de lijnen. De Portugese aanvaller scoorde de 1-3 en kreeg bovendien de voorkeur boven Lucas Ocampos. Op de persconferentie na afloop van het duel verklaarde Schreuder zijn keuze.

Schreuder was stellig waarom hij Conceição bracht en niet Ocampos. “Je moet ook naar andere jongens kijken. De ontwikkeling van Conceição is goed. Daar moet je naar kijken. Het is niet de keuze tegen iemand. We kiezen voor Conceição. Of het nog komt met Ocampos? Dat gaan we zien, dat ligt ook aan hem.”

De oefenmeester is in ieder geval goed te spreken over de ontwikkeling van de jonge buitenspeler. “Hij ontwikkelt zich goed en dat is goed om te zien. Vandaag (dinsdag, red.) had hij niet al te veel in minuten, maar je ziet wel dat hij dreiging heeft. Die jongen moet geduldig blijven en hard blijven werken, dan komt dat vanzelf.”

Schreuder wilde nog niet loslaten wie hij tegen PSV in de spits gaat opstellen. “We gaan zien hoe Mo herstelt van deze wedstrijd, maar dat zal wel goed komen. Mo kan ook op “tien” spelen. Met Brian gaan we kijken hoe hij herstelt van zijn klachten.”

Ajax
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 16:48.

Moet Ajax Ocampos in de winter laten gaan?

  • Ja, dat is beter voor beide partijen
  • Nee, houden tot het einde van het seizoen
183+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie