Schmmelpenninck vuurt richting VI wegens ‘domme’ tafelgast

Foto: Schmmelpenninck vuurt richting VI wegens ‘domme’ tafelgast

Sander Schimmelpenninck heeft enkele keren aan tafel gezeten bij Vandaag Inside, maar werd al vrij snel ‘gecanceld’ nadat hij onder meer het publiek van de talkshow als ‘dom’ wegzette. René van der Gijp haalde daarna meerdere keren keihard uit.

Sander Schimmelpenninck vloert Vandaag Inside en tafelgast Wierd Duk

In zijn Zelfspotcast komt Schimmelpenninck er nu op terug. Hij wijst naar de manier waarop Johan Derksen en co ‘op hypocriete wijze’ gehakt maakten van Georginio Wijnaldum, om diens uitleg over zijn transfer naar Saudi-Arabië. “Georginio Wijnaldum werd geïnterviewd door Noa Vahle, die natuurlijk terechte vragen stelde. Hij gaf toch tamelijk domme antwoorden op die vragen. Hij zei: ‘Ik heb het nooit gezien, ik heb er nooit wat van gemerkt.’ Nee, gozer, je woont in een compound en bent daar een dik betaalde voetballer!”

“Wijnaldum wordt nu dus de maat genomen door Vandaag Inside. Dat is natuurlijk wel heel opvallend, want daar zitten mensen zoals Wierd Duk (journalist en Rusland-kenner De Telegraaf, red.) natuurlijk voortdurend over Rusland te zeggen: ‘Ja, ik heb daar jarenlang gewond en ik heb nooit last gehad van Putin…’ Dus dezelfde soort domheid die voortdurend bij Vandaag Inside aan tafel wordt gedebiteerd komt nu uit mond van Georginio Wijnaldum. En dan herkennen ze domheid opeens wel”, vuurt Schimmelpenninck tot slot.

@dezelfspodcast Waar trekken we de grens? 🎧S5E69 – Slaapscheiding#sanderschimmelpenninck #zelfspodcast #jaapreesema ♬ origineel geluid – De Zelfspodcast

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Eens met Schimmelpenninck in deze?

  • Ja
  • Nee..
975+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie