Schmeichel schat kansen in return tegen PSV in

Foto: Schmeichel schat kansen in return tegen PSV in

Met een 0-0 gelijkspel in Engeland verzekerde PSV zich van een prima uitgangspositie richting de return van donderdag in Eindhoven, maar ook bij Leicester City is men nog vol vertrouwen betreft het bereiken van de kwartfinale van de UEFA Conference League.

“Het wordt een zware wedstrijd. PSV heeft een sterke ploeg en staat in de Nederlandse competitie kort achter Ajax”, blikt doelman Kasper Schmeichel vooruit op de persconferentie vandaag. “Ik verwacht een geweldige sfeer in het stadion, maar daar weten wij mee om te gaan. We hebben eerder zware Europese uitwedstrijden gespeeld, zoals tegen Stade Rennais. Toen wisten we het hoofd boven water te houden.”

“Of het kan eindigen in een penaltyserie? Laten we hopen dat het niet zo ver komt, maar als dat het geval is, begin ik daar met veel vertrouwen aan”, benadrukt Schmeichel, die dit seizoen al drie strafschoppen wist te keren (één in Europa League, twee in Premier League).

Historie schrijven

Met The Foxes wil de Deen de eerste Conference League-winnaar ooit worden. “We zijn als club zo hard gegroeid in de afgelopen jaren. We hebben het beste trainingscomplex van Engeland, we hebben prijzen gewonnen, Europese wedstrijden gespeeld. We strijden op meerdere fronten en blijven geschiedenis schrijven. Leicester is misschien niet de meest flitsende club, maar we zijn ambitieus en laten zien met de grote jongens mee te kunnen doen.”

Wint PSV van Leicester? De odd is 1.95!

Gaat PSV de volgende ronde halen donderdag?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie