Ronaldo grijpt camera: 4 woorden voor Ten Hag en co

Foto: Ronaldo grijpt camera: 4 woorden voor Ten Hag en co

Schrijf Cristiano Ronaldo nooit af. Dat is de boodschap die hij gisteren niet alleen met zijn goede spel en doelpunt tegen Brentford (3-0 zege) af gaf, maar ook letterlijk uitsprak na afloop. De Portugees pakte zijn momentje met de camera, die hem volgde tijdens de ereronde, en drukte toekomstig trainer Erik ten Hag en al zijn fans op het hart: “I am not finished.”

De 37-jarige Portugees is duidelijk niet van plan om de strijdbijl op Old Trafford te begraven komende zomer, en analist Roy Keane is daar ook van overtuigd. Hij zegt in de studio van Sky Sports: “Het is niet logisch om Ronaldo te laten gaan. Manchester United heeft grotere problemen dan Cristiano Ronaldo.” Keane denkt dus dat Ten Hag op zeker door zal gaan met CR7 bij The Red Devils.

Flinke klus

De uitdaging voor Ten Hag is wel enorm, weet Keane. “Ronaldo dwingt het met prestaties af om te blijven, maar Manchester United moet spelers om hem heen zien te krijgen. Ze moeten andere spitsen binnenhalen, er moet concurrentie zijn. Als de clubtopscorer, de man van wie je afhankelijk bent, 37 jaar is, dan is dat zeker niet goed, maar ik zou Ronaldo zeker behouden.”

Jamie Carragher vindt dat Ten Hag bij binnenkomst gelijk met Ronaldo om de tafel zou moeten gaan. “Ik denk dat er een topmanager binnenkomt, die een gesprek met hem zal voeren en die ‘onzin’ eruit zal halen, zoals destijds uit bij Brentford; Ronaldo werd gewisseld en schudde een kwartier zijn hoofd. Dat is waar Ronaldo volwassener en een betere leider moet zijn. Natuurlijk ben je teleurgesteld als je eruit moet, maar zelfs Ronaldo moet naar het grotere geheel kijken. Als je dat gesprek als topmanager hebt, maak hem dan duidelijk dat dat niet getolereerd wordt. Maak duidelijk dat als hij het niet accepteert, hij niet langer onderdeel is van je plannen. Ronaldo moet accepteren dat hij niet alles meer kan spelen.”

TIP: Wint United bij Brighton? Win 2.60 keer je inleg!

Ten Hag moet Ronaldo gewoon bij United houden

  • Eens
  • Oneens
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie