RKC komt met positieve update over Vaessen

Foto: RKC komt met positieve update over Vaessen

RKC Waalwijk heeft zondag vroeg in de middag een update gegeven over de situatie van Etienne Vaessen. De Brabanders brengen daarbij voorzichtig positief nieuws over de goalie.

Doelman maakte een goede nacht door

Bij een op het oog onschuldig duel met Brian Brobbey werd Vaessen tijdens RKC – Ajax door de spits aan de zijkant van het hoofd geraakt. Uit voorzorg besloot de medische staf van de thuisclub te reanimeren. Een erg schokkend moment voor alle betrokkenen, waarbij vooral de RKC-spelers erg ontdaan waren. De wedstrijd werd vervolgens definitief gestaakt. Later bleek dat Vaessen, die direct naar het ziekenhuis moest, op het veld al even bij kennis was.

De leiding van RKC komt geregeld met updates, zo ook zondag. “In navolging van onze update gisteravond, kunnen wij melden dat onze doelman Etienne Vaessen een goede nacht heeft doorgemaakt en zijn lijn van herstel heeft doorgezet. Voor Etienne is het voor nu belangrijk de komende uren en dagen in alle rust te kunnen herstellen. Wij willen dan ook vragen om hem en zijn gezin hiervoor de tijd en rust te gunnen”, schrijft men via de officiële kanalen.

Namens iedereen binnen RKC Waalwijk wensen wij Etienne, en alle mensen om hem heen, heel veel sterkte toe. We hopen hem snel weer te zien op de club.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie