‘Real Madrid zet definitieve streep door Mbappé’

Foto: ‘Real Madrid zet definitieve streep door Mbappé’

Kylian Mbappé leek deze zomer Paris Saint-Germain te verruilen voor een dienstverband bij Real Madrid. Tegen de verwachtingen in ging de Franse superster alsnog in op een mega-aanbieding van de Parijzenaren. Bij Real Madrid is dat nog steeds tegen het zere been. 

De Spaanse grootmacht bracht alles in stelling om de sterspeler van het Franse voetbal naar de hoofdstad te halen. Dat leek lange tijd dus ook te gaan lukken, maar Mbappé tekende alsnog een tweejarige mega-verbintenis. De komende periode hoeft de Fransman geen belletje vanuit Madrid te verwachten. 

Op z’n vroegst wil Real Madrid in de eerste maanden van 2024 weer om de onderhandelingstafel plaatsnemen. De club probeerde Mbappé óók al via een aantal mega-aanbiedingen los te weken bij Paris Saint-Germain, maar ook dat hield geen stand. 

Volgens verschillende Spaanse media is Perez daarom aardig gefrustreerd. Veel reden om in te grijpen heeft de voorzitter ook niet: de blakende vorm van Vinicius Junior maakt de komst van Mbappé volgens Mundo Deportivo voorlopig ook overbodig. 

TIP: Wint Frankrijk van Denemarken? Pak 2.25x je inzet!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie