‘Real Madrid kan miljoeneninkomst uit het hoofd zetten’

Foto: ‘Real Madrid kan miljoeneninkomst uit het hoofd zetten’

Real Madrid kan een vertrek van Eden Hazard voorlopig uit het hoofd zetten. Ondanks de teleurstellende periode van de Belg in Spanje is hij voorlopig niet van plan om vroegtijdig te vertrekken, zo meldt The Athletic.

In 2019 stapte Hazard over van Chelsea en moest hij bij Real Madrid de vrijgekomen plek van Christiano Ronaldo opvullen. Waar hij in Engeland nog in een uitstekende vorm verkeerde, lukte het hem bij zijn nieuwe competitie maar niet om uit te blinken.

Na vier jaar zit het er nog altijd niet in, waardoor Real Madrid naar verluidt zou denken aan een vertrek van Hazard. De aanvaller zou echter niet van plan zijn om zich daarbij neer te leggen. Hazard, die voor maar liefst 115 miljoen euro bij Chelsea vertrok, wil namelijk zijn contract, dat tot de zomer van 2024 loopt, gaan uitdienen. Persoonlijke redenen zouden daarvoor de reden zijn.

Geen biedingen op Hazard

Real Madrid zal de 32-jarige aanvaller graag willen laten vertrekken, maar naar verluidt zijn er momenteel ook geen aanbiedingen van andere clubs. Daardoor ziet het ernaar uit dat het mislukte huwelijk tussen Hazard en Real Madrid nog wel even zal voortduren.

Wint Real Madrid dit seizoen de Champions League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie