‘PSV zit klem op transfermarkt na nieuwe tegenvaller’

Foto: ‘PSV zit klem op transfermarkt na nieuwe tegenvaller’

Het is voor PSV-directeur Marcel Brands momenteel roeien met de riemen die hij heeft. Ook na het verkopen van Cody Gakpo is er amper geld beschikbaar voor investeringen in de selectie, zo schrijft De Telegraaf.

Een potentiële oplossing was het binnenhalen van de (nagenoeg) transfervrije Viktor Tsygankov, maar transferspecialist Fabrizio Romano bevestigde vandaag al dat de Oekraïner Dinamo Kiev lijkt te gaan verruilen voor Girona CF, waar hij reeds op de tribune is gespot. En dus moet PSV doorspeuren. Tegelijkertijd dient er jaarlijks een gat van zo’n veertig miljoen euro gedicht te worden, met name door middel van transfers.

Hoe anders was de situatie tijdens het vorige dienstverband van Brands in Eindhoven? “Zes van de vijftien duurste aankopen in de historie van PSV zijn gedaan onder verantwoordelijkheid van Brands als technisch directeur. Van dat zestal waren Hirving Lozano (12,5 miljoen) en Dries Mertens (7 miljoen) schoten in de roos, draaide Gaston Pereiro (7 miljoen) goed mee en vielen Tim Matavz (7 miljoen), Adam Maher (8 miljoen) en vooral Maxi Romero (10 miljoen) tegen. Voor deze window ligt het huren van een speler die bij een buitenlandse topclub niet aan de bak komt voor de hand”, aldus ‘de krant van wakker Nederland’.

Verkoop Madueke de oplossing?

Journalist Jeroen Kapteijns besluit: “Bij een verkoop van Noni Madueke komt er wel meer budget vrij voor Brands om iets te doen op de transfermarkt. Chelsea heeft een bod van 30 miljoen euro gedaan, maar PSV mikt op een transferbedrag rond de 40 miljoen euro.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 19:58.

Denk jij dat PSV nog iemand gaat kopen deze maand?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Alleen als Madueke wordt verkocht
  • Nee, dat denk ik niet
665+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie