PSV werkt aan vastleggen indruk makende spits

Foto: PSV werkt aan vastleggen indruk makende spits

Bij PSV wordt er momenteel volop gewerkt aan het langer binden van huurling Fábio Silva. De Portugees van Wolverhampton Wanderers is sinds enkele wedstrijden basisspeler en maakt een goede indruk.

Speelt Fábio Silva ook volgend seizoen bij PSV?

PSV hoopt Silva ook volgend seizoen te kunnen huren van de Premier League-middenmoter, zo bevestigt trainer Ruud van Nistelrooij tegenover het Eindhovens Dagblad. “Dat was oorspronkelijk ook de intentie toen we hem wilden huren, maar ingevolge de reglementen van de UEFA niet mogelijk. Dus is het nu voor een half seizoen gebeurd. Net als bij Patrick van Aanholt werken we eraan om hem nog een seizoen te houden.”

“Hij is als aanvaller nog ruw, voor zijn leeftijd. We kijken samen naar de momenten van weglopen, aanbieden, de manier van trappen, het koppen en je lichaam gebruiken. Ik probeer hem daarin te coachen, ook bij het positie kiezen voor de goal”, aldus Van Nistelrooij, zelf natuurlijk voormalig wereldspits.

Volle lappenmand

Aanstaande zondag tegen Vitesse heeft PSV Luuk de Jong terug, waardoor Silva mogelijk terug verhuist naar de linkerflank. Doelman Walter Benítez, Thorgan Hazard, Sávio, Fodé Fofana en Mauro Júnior zijn nog niet fit en keren pas na de winterstop terug. Voor Mauro is het na een knieoperatie deze week in Brazilië mogelijk zelfs einde seizoen.

Scoort Silva zondag de 0-1?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Silva ook volgend seizoen bij PSV speelt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
248+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie