‘PSV moet grote haast maken met Silva’

Foto: ‘PSV moet grote haast maken met Silva’

Ruud van Nistelrooij hoopt aankomend seizoen weer te kunnen beschikken over Fábio Silva. PSV huurt de aanvaller van Wolverhampton Wanderers en hoopt dit na de zomer weer te doen, al heeft het naar verluidt wel te maken met concurrenten.

Concurrentie PSV voor Silva

De Portugees kwam dit seizoen in de Eredivisie 12 keer in actie (waarvan 5 basisplaatsen), waarin hij goed was voor 4 doelpunten. Veel clubs zouden potentie in de aanvaller zien en bij de Engelse club hebben laten weten dat ze hem graag zien komen. Het zou daarbij gaan om clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Turkije, zo meldt Rik Elfrink.

De PSV-clubwatcher van het Eindhovens Dagblad stelt dat PSV al meermaals verzoeken bij Wolverhampton heeft neergelegd om hem definitief over te nemen, zodat het hem voor een aantal seizoenen zou kunnen vastleggen. Vooralsnog staan de Engelsen echter bepaald niet te springen voor een verkoop, waardoor PSV zich alsnog richt op een tweede huurperiode.

Voorlopig zouden er nog geen onderhandelingen tussen beide partijen hebben plaatsgevonden, waardoor het voor Silva afwachten is hoe zijn nabije toekomst eruitziet. De speler heeft naar verluidt echter wel aan PSV en Wolverhampton laten weten dat hij komend voetbaljaar het liefst opnieuw in Eindhoven voetbalt.

Lang en PSV

Ook gaat de journalist in op de geruchten dat PSV interesse zou hebben in Noa Lang. Volgens Elfrink is de naam van de Oranje-international weldegelijk in de bestuurskamer gevallen, maar ging het om een idee van de agenten. PSV heeft echter niet op zijn naam gereageerd en houdt de opties richting deze zomer open.

Wat moet Silva doen?

  • Bij PSV blijven
  • Naar een andere club gaan
341+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie