PSV-duo compleet afgemaakt: “Dat zijn notoire foutenmakers”

Foto: PSV-duo compleet afgemaakt: “Dat zijn notoire foutenmakers”

Jordan Teze en Armando Obispo hebben pas op de plaats moeten maken in de PSV-verdediging. Het Nederlandse duo werd op de bank gezet door trainer Ruud van Nistelrooy, een juiste keuze volgens de NOS-journalisten.

Teze en Obispo speelden sinds het gelijkspel bij FC Utrecht (2-2) geen minuut meer bij PSV. “Dat zijn natuurlijk de notoire foutenmakers”, klinkt Arno Vermeulen fel in de NOS Voetbalpodcast. “Zij hebben PSV heel veel doelpunten tegen gekost en daarmee ook punten. Ik denk dat je daar wel iets zekerder van wordt. Dat straalt natuurlijk over het hele elftal uit dan.”

Tafelgenoot Arman Avsaroglu ziet het echter ook niet helemaal zitten in André Ramalho, die momenteel wel deel uit maakt van de vaste elf van Van Nistelrooy. “Ramalho heeft toch ook hele slechte fases gekend, zeker aan het begin van dit seizoen?” Jan Roelfs is wel te spreken over twee andere PSV-verdedigers. “Ik vind Branthwaite wel een redelijk stabiele factor. Van Aanholt vind ik ook echt een aanwinst aan de linkerkant. Daar zijn ze echt beter door geworden.”

Gemis aan leiders

Roelfs ziet dat de Eindhovenaren vooral leiders mist. “Het enige dat je bij PSV echt nog mist, als De Jong uit de ploeg is, is iemand die het voortouw neemt. Dat zie je op het middenveld natuurlijk niet gebeuren bij Sangaré, Joey Veerman kan dat ook niet helemaal afdwingen, maar welke persoonlijkheden blijven er over in het elftal om ook in de tweede helft goed te blijven voetballen? Simons is te jong, die moet het gewoon hebben van zijn voetbal. Dat mis ik weleens bij PSV.”

Geen van de journalisten ziet PSV nog landskampioen worden. “Zeker niet. Sterker nog, ik ben heel benieuwd of ze de Champions League gaan halen”, stelt Jeroen Grueter.

Houdt PSV de nul tegen Cambuur?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verdienen Teze en Obispo snel nog een kans?

  • Ja, toch wel
  • Nee, komen echt tekort
513+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie