‘PSG-bod op Johan Bakayoko afgewezen’

Foto: ‘PSG-bod op Johan Bakayoko afgewezen’

Het is deze transferperiode druk bij PSV en vermoedelijk houdt die drukte nog 24 uur lang aan. Vandaag konden we opeens lezen dat Paris Saint-Germain Johan Bakayoko in zou willen lijven en het lijkt erop dat de steenrijke Parijzenaars ook daadwerkelijk een bod hebben uitgebracht op de jonge aanvaller…

Volgens de Belgische krant Het Nieuwsblad hebben de Eindhovenaren dit bod echter meteen in de prullenmand geworpen. Het dagblad wijdt daarbij overigens niet uit over de specifieke omvang van de aanbieding, maar het was in ieder geval niet genoeg om de hoge heren in het Philips Stadion te overtuigen van een verkoop. Ook weten we niet of de nummer één van de Ligue 1 van plan is om op de laatste dag van de transferwindow nog terug te keren.

Het Franse medium L’Équipe schreef in een eerder stadium dat Rayan Cherki van Olympique Lyon en Malcom van Zenit Sint-Petersburg boven aan het verlanglijstje van Paris Saint-Germain stonden. Waren die twee niet haalbaar, dan zou PSG zijn focus verleggen naar Bakayoko, aldus de krant.

High potential

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder vandaag over de transferbeslommeringen rond het talent: “PSV wil Bakayoko niet kwijt, is eerder al gemeld. Er moet dus een flink bod op tafel komen om de Eindhovense club te verleiden tot een verkoop. Hij is een van de spelers die voor de toekomst wordt gezien als ‘high potential‘.”

De marktwaarde van Bakayoko wordt overigens op een slordige 4,5 miljoen euro geschat en dus hoeven we zéker geen megatransfer te verwachten. Vermoedelijk gaat de deal helemaal niet meer door, mede omdat de Eindhovenaren Cody Gakpo en Noni Madueke al verkochten aan respectievelijk Liverpool en Chelsea. De oorlogskas in het Philips Stadion is dus wel gevuld.

Wint PSV in De Kuip?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is hij high potential?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet echt
399+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie