Preview: Kan Napoli de ongeslagen status doortrekken tegen Inter?

Foto: Preview: Kan Napoli de ongeslagen status doortrekken tegen Inter?

De winterstop is eindelijk voorbij in de Serie A. Deze week gaat de competitie verder waar deze voor het WK was gebleven. Tijdens de zestiende speelronde staat er direct een kraker op het programma: koploper Napoli gaat op bezoek bij Internazionale. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Internazionale – Napoli.

Internazionale: teaminfo en vorm

Eigenlijk is de ploeg van Simone Inzaghi bezig aan een prima seizoen. Na vijftien wedstrijden staat de ploeg vijfde en heeft het slechts drie punten achterstand op AC Milan, de nummer twee van de Serie A. Tegenstander Napoli steekt er echter met kop en schouders bovenuit tot op het heden. Internazionale heeft al elf punten achterstand en mocht de ploeg uit Milaan wat willen dan moet er simpelweg worden gewonnen van Napoli.

Lautaro Martínez komt terug bij Inter als wereldkampioen. Het is echter niet zeker dat hij ook direct een basisplaats krijgt tegen Napoli. In de afgelopen maand speelde Internazionale meerdere oefenwedstrijden. Edin Džeko en Romelu Lukaku vormden samen telkens het spitsenduo bij de ploeg. De verwachting is dat Inzaghi tegen Napoli ook voor deze twee spitsen kiest, maar Lautaro zit hoogstwaarschijnlijk wel op de bank en kan minuten maken.

De afgelopen weken speelde de ploeg dus enkele oefenwedstrijden. Zo nam Inter het onder andere op tegen Regina (0-2) en Sassuolo (0-1). Beide wedstrijden werden gewonnen en in deze wedstrijden waren zowel Lukaku als Džeko trefzeker.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Napoli: teaminfo en vorm

Napoli is de trotse koploper van de Serie A. De ploeg van Luciano Spalletti maakte veel indruk voor het WK. Van de vijftien gespeelde competitiewedstrijden wist Napoli er dertien te winnen. De andere twee wedstrijden tegen Fiorentina en Lecce eindigden in een gelijkspel. Naast de statistieken van de aantal gewonnen wedstrijden maakt Napoli vooral indruk met mooi voetbal.

Khvicha Kvaratskhelia is de nieuwe sensatie van de Serie A. Zo wist de Georgiër in twaalf wedstrijden zes keer te scoren en zeven assists te geven. Deze statistieken zijn geweldig maar Kvaratskhelia maakt vooral indruk met zijn dribbels.

Het is nog onzeker of Napoli de ongeslagen status uit kan breiden na het WK. Niemand weet wat de winterstop met de vorm van Napoli heeft gedaan. In de laatst twee oefenwedstrijden er werd verloren door de ploeg. Villarreal (2-3) en Lille (1-4) waren te sterk voor de club uit Napels.

No Operators Found

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Internazionale – Napoli

Ondanks dat Napoli nog ongeslagen is in de competitie, is Internazionale de favoriet volgens de bookmaker. Dit kan ook komen doordat Napoli de laatste twee oefenwedstrijden heeft verloren. Toch kan het niet zo zijn dat Napoli het opeens helemaal kwijt is. De kwaliteit van Napoli kan echt niet zijn verdwenen. Tip: wedden op ‘Napoli wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 3.10 bij bet365.

Napoli wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:20
0+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
3+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
4+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
21+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
24+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
19+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
29+
Legends blikken exclusief vooruit op bijzonder duel met Ajax
08:42
15+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
52+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
130+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
221+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
191+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
489+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
22:45
520+
Doorbraak bij Feyenoord? “Een opening”
22:30
220+
Hélène Hendriks onthult ‘nieuwe Heerenveen-trainer’
22:23
238+
‘Genadeklap dreigt voor Vitesse’
22:15
117+
Driessen ziet ‘gemiste kans voor PSV’
22:08
283+
Verrassende club voor Van Persie? “Om de hoek”
21:59
34+
Roda JC geeft kostbare zege uit handen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie