‘Pikant weerzien na transfer Cristiano Ronaldo’

Foto: ‘Pikant weerzien na transfer Cristiano Ronaldo’

Of hij nou ontslagen wordt of niet, wat sowieso zeker is, is dat Cristiano Ronaldo in 2023 niet meer bij Manchester United speelt. Maar… wat wordt de bestemming van de Portugese superster precies? De Amerikaanse Major League Soccer misschien?

Voetbal International schrijft in ieder geval op zaterdag: “Door een opzienbarend interview heeft Cristiano Ronaldo zichzelf onmogelijk gemaakt bij Manchester United. The Red Devils willen de Portugees per direct lozen en onderzoeken opties om op korte termijn zijn contract op Old Trafford te beëindigen. In Europa lijken weinig clubs te wachten op de doelpuntenmachine, waardoor zijn blik mogelijk een continent verder zal rijken. Volgens iNews heeft men in de MLS ook door dat Ronaldo weg moet uit Manchester. Diverse clubs proberen de Portugees binnen te halen.”

Ronaldo gaf onlangs een behoorlijk opzienbarend interview aan de Britse tv-persoonlijkheid Piers Morgan. Hij zei onder meer over United-trainer Erik ten Hag: “Ik heb geen respect voor hem omdat hij geen respect heeft voor mij. Als je geen respect hebt voor mij, dan zal ik ook nooit respect hebben voor jou.” CR7 gaf aan het gevoel te hebben dat The Red Devils hem liever kwijt dan rijk zijn… “Niet alleen de trainer, maar nog twee of drie mensen rond de club. Ik voel me verraden. Sommige mensen willen me hier niet hebben. Niet alleen dit seizoen, maar vorig seizoen ook al.”

Ronaldo versus Rooney

Saillant detail: als Ronaldo daadwerkelijk in de MLS gaat voetballen, dan komt hij Wayne Rooney tegen. Zijn voormalige teamgenoot is immers trainer bij DC United. In het interview met Morgan zei de Portugees over zijn ex-ploeggenoot en diens kritiek: “Ik weet ook niet waarom. Misschien omdat hij al gestopt is met voetballen en ik nog op hoog niveau speel. Ik zal niet zeggen dat ik er beter uitzie dan hij… Maar het is wel zo.”

Ronaldo naar de MLS?

  • Ik zie het voor me
  • Ik zie het niet voor me
589+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie