‘Slechtste coach ooit’ Van Gaal reageert op uitspraken Di Maria richting weerzien

Foto: ‘Slechtste coach ooit’ Van Gaal reageert op uitspraken Di Maria richting weerzien

Angel di Maria had Louis van Gaal als zijn trainer bij Manchester United. De rechtsbuiten bakte er in Engeland geen pepernoot van en ‘vluchtte’ naar Juventus. In zijn eigen ogen was met name Van Gaal schuldig aan het geflopte huwelijk.

“Mijn probleem in Manchester was de coach. Van Gaal was de slechtste coach uit mijn carrière”, zei Di Maria, die voor 75 miljoen euro door United op was gepikt bij Real Madrid. “Ik scoorde, gaf een assist, maar de volgende dag liet hij mijn foute passes zien. Hij verkocht me van de ene op de andere dag, hij hield er niet van dat spelers boven hem stonden.”

Di Maria noemde Van Gaal ook nog ‘de slechtste coach ooit’. Die uitspraken worden deze dagen op de sociale media weer opgerakeld nu Di Maria en Van Gaal elkaar morgenavond gaan treffen namens Argentinië en Nederland, in de kwartfinale van het WK. Zouden de twee elkaar vriendelijk gaan begroeten?

Vergelijking met Memphis

Op de persconferentie vandaag benadrukte Van Gaal dat hij ‘niets tegen Di Maria heeft’. “Hij is een geweldige speler, maar kampte met veel privéproblemen in die tijd. Zo werd er eens ingebroken in zijn woning.”

Scoort Di Maria de 1-0 morgen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

49+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie