‘Oud-werkgever Brands blijft PSV maar dwarszitten’

Foto: ‘Oud-werkgever Brands blijft PSV maar dwarszitten’

PSV haalde afgelopen jaar Marcel Brands terug als directeur. Hij probeert de selectie in Eindhoven vandaag en morgen nog te versterken, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

En dat is nu al meerdere keren gebeurd door toedoen van zijn oud-werkgever Everton. Eerst kaapten The Toffees Arnaut Danjuma voor de Eindhovense neus weg (waarna Tottenham Hotspur dat op zijn beurt weer deed bij Everton), daarna kwam naar buiten dat Everton interesse heeft getoond in PSV-target Kamaldeen Sulemana, en vandaag schrijven de Britse media dat ook Thorgan Hazard van Borussia Dortmund in het vizier van de Premier League-laagvlieger is geraakt.

‘Permanent vastleggen Branthwaite plots onzeker’

Maar daar blijft het niet bij. Volgens clubwatcher Rik Elfrink ligt Everton nu óók nog eens dwars bij de onderhandelingen over het permanent vastleggen van Jarrad Branthwaite. “PSV is er met Everton niet uitgekomen bij de pogingen om Jarrad Branthwaite definitief over te nemen. Dit blijft voor de volgende transferperiode wel nog op de agenda staan, of er moet deze dagen nog een plotwending komen”, aldus de journalist van het Eindhovens Dagblad.

Mede door blessureleed kende de Britse huurspeler een lastige start in Eindhoven, maar de laatste weken is hij by far de meest betrouwbare schakel in de Eindhovense achterhoede. PSV zou al een bod van zo’n vier à vijf miljoen euro hebben neergelegd voor Gerrit, zoals hij in Noord-Brabant liefkozend wordt genoemd, maar blijkbaar was die aanbieding nog niet voldoende. De boomlange mandekker ligt nog tot medio 2025 vast bij Everton. Dit seizoen was de twintigjarige linkspoot goed voor één goal in dertien optredens voor PSV.

Branthwaite is meer dan vier miljoen óók waard

  • Eens, PSV moet het bod verhogen
  • Oneens, laat dan maar
600+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie