Oud-Ajacied Bojan stopt en dankt Rijkaard in tranen

Foto: Oud-Ajacied Bojan stopt en dankt Rijkaard in tranen

Bojan Krkic heeft op 32-jarige leeftijd een einde aan zijn actieve carrière als voetballer gebreid. Tijdens een bezoekje aan ‘zijn’ FC Barcelona kondigde hij dat aan vandaag.

Bojan Krkic definitief gestopt met voetballen

“Ik wil het einde van een tijdperk bekendmaken, van het profvoetbal, waarvoor ik me oneindig dankbaar voel. In mijn huidige situatie, twaalf jaar weg van huis, ben ik professioneel gezien voldaan. Ik voelde dat het tijd was om dicht bij mijn familie te zijn”, aldus Bojan in Camp Nou.

Bojan, die het meest recent speelde voor Vissel Kobe in Japan, dankt zijn oud-trainer Frank Rijkaard in het bijzonder. “De coach die mij het meest heeft getekend was Frank Rijkaard, niet alleen door mij te laten debuteren maar ook door mij te laten groeien.”

FC Barcelona, AC Milan, Ajax en meer

Bojan kwam tot 163 wedstrijden voor FC Barcelona en speelde daarna ook nog voor onder meer AC Milan, AS Roma, Ajax (huur, seizoen 2013/2014), 1. FSV Mainz 05, Alavés, Impact de Montréal en dus Vissel Kobe.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie