Ophef na Ajax-viering: “Wat een gezeur”

Foto: Ophef na Ajax-viering: “Wat een gezeur”

Kenneth Taylor zorgde woensdagavond voor ophef door zijn goal tegen FC Den Bosch (0-2 zege) te vieren middels een provocerend dansje. De Ajax-middenvelder kreeg er geel voor, maar Andy van der Meyde neemt het voor hem op.

“Hou alsjeblieft op. Laat die jongen gewoon lekker zijn ding doen”, oordeelde de oud-Ajacied vrijdagavond in Veronica Offside. “De supporters reageren erop, maar hij doet dat in de camera. Hij daagt die mensen niet uit om bier te gooien. Wat een gezeur over dat juichen. Laat die jongen lekker juichen zoals hij wil. Wat is er mis mee? De supporters moeten rustig blijven en geen bier gooien. Dat hoort toch niet?”

Volgens Van der Meyde heeft Taylor alle reden om zijn blijdschap te tonen. De voetbalanalist legt uit: “Hij heeft een tijd niet gespeeld en hij was gefrustreerd, maar nu laat hij het wel zien. Tegen NEC vond ik hem ook goed spelen. Hij was nu ook weer belangrijk met de penalty en de goal. Het is voor hem ook een beetje een uitlaatklep.”

Sneijder countert

Wesley Sneijder haakt in: “Ik vind het heel leuk, dat juichen, maar dat doe je toch niet in de situatie waarin Ajax nu zit? Ik heb naar ze gekeken en er zit op dit moment heel weinig in. Ajax krijgt dit weekend een aardige tegenstander. FC Twente gaat het Ajax lastig maken. Ajax is op dit moment een te kloppen ploeg. Daarom vind ik dat juichen ook zo apart. Tegen FC Twente mag je zo juichen, want dan heb je het aardig gedaan. FC Twente versla je niet zomaar.”

Scoort Taylor ook tegen FC Twente?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Van der Meyde gelijk?

  • Ja
  • Nee
665+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie