‘Niet stipte’ Ten Hag verschuilt zich niet achter personele problemen United

Foto: ‘Niet stipte’ Ten Hag verschuilt zich niet achter personele problemen United

Erik ten Hag heeft bij Manchester United te maken met de nodige personele problemen. Bij de inhaalwedstrijd woensdag tegen Leeds United mist de manager de Brazilianen Antony en Casemiro. Dat wil de oud-trainer van Ajax echter niets als excuus opvoeren.

Vooral op het middenveld is de spoeling dun bij The Mancunians. Christian Eriksen en Scott Tominay ontbreken door blessure, terwijl Casemiro voorlopig geschorst is. De controleur werd er met rood afgestuurd tegen Crystal Palace. Een beslissing waar Ten Hag het niet mee eens was. Desondanks ging United niet in beroep tegen de schorsing van de international. “We hebben het wel overwogen, maar ik denk niet dat we een kans hadden gemaakt”, aldus Ten Hag op het persmoment dinsdagmiddag.

Naast de afwezige drie middenvelders kan onze landgenoot ook niet beschikken over aanvallers Antony en Anthony Martial. Ten Hag wil zich er niet achter verschuilen. “Ik moet het doen met de spelers die beschikbaar zijn en we hebben veel goede spelers in onze selectie. Na een wedstrijd kan ik niet zeggen dat Casemiro en Martial er niet bij waren, we moeten winnen. United moet zijn wedstrijden altijd winnen, ongeacht wie er op het veld staan”, klonk het strijdbaar.

Te late Ten Hag

Ten Hag kwam overigens te laat op de persconferentie door een ‘technisch probleem’ Een van de aanwezige journalisten vroeg of de normaal zo punctuele Tukker geen boete moest betalen daarvoor. “Nee, dit is geen boete. Ik kon er niks aan doen”, lachte Ten Hag. “Er was een technisch probleem. Je probeert hier nu een verhaal van te maken, maar dat is het. Volgens mij is alles nu geregeld.” Naar verluidt moest hij iets regelen voor zijn visum.

Gaat zoveel afwezigen United punten kosten?

  • Ja, kan niet anders
  • Nee, vangen ze goed op
118+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie