Milan blijft op kampioenskoers, PSG wint niet

Foto: Milan blijft op kampioenskoers, PSG wint niet

De Italiaanse landstitel gaat dit seizoen opnieuw naar Milaan, maar naar welke club is nog onduidelijk. AC Milan heeft ook na zondagavond de beste papieren dankzij een 1-3 zege op Hellas Verona.

AC Milan wacht al sinds 2011 op een nieuwe landstitel. Vrijdagavond moest het team van coach Stefano Pioli de koppositie afstaan aan aartsrivaal Internazionale, waardoor er gewonnen moest worden van Hellas om de titel in eigen hand te houden. In het Marc’Antonio Bentegodi kreeg de grootmacht echter niets cadeau.

Na een afgekeurde goal van Sandro Tonali (Milan) nam Hellas zelfs de leiding. Een snelle counteraanval werd uiteindelijk afgerond door Davide Faraoni: 1-0. Met die stand leken beide beide teams de kleedkamers op te zoeken voor de pauze, maar in de derde minuut van de blessuretijd zorgde Tonali dan toch voor een Milanese treffer.

Tonali werd uiteindelijk zelfs de grote held aan Milanese zijde. Op aangeven van Rafael Leão nam hij ook de 1-2 voor zijn rekening. Alessandro Florenzi besliste het duel vlak voor tijd. Milan gaat daarmee met twee punten voorsprong op Inter de laatste twee competitiewedstrijden in.

Ligue 1: PSG verspeelt zege 

In de Franse competitie wist landskampioen Paris Saint-Germain gelijktijdig niet te winnen van Troyes. Marquinhos en Neymar (strafschop) zorgden voor een snelle 2-0 voorsprong in het Parc des Princes, maar Ike Ugbo en Florian Tardieu bezorgden de bezoekers een verdienstelijk 2-2 gelijkspel. Neymar zag nog wel een treffer worden afgekeurd en Lionel Messi trof de lat.

TIP: Wint AC Milan van Atalanta Bergamo? De odd is 1.84!

Wie pakt de Italiaanse titel?

  • AC Milan
  • Internazionale
30+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie