Marca: “Dit Real Madrid is toe aan een revolutie”

Foto: Marca: “Dit Real Madrid is toe aan een revolutie”

Real Madrid dolende noemen is nog een understatement. De Koninklijke rijgt de blamages de laatste tijd aan elkaar en ging gisteren met 1-2 onderuit tegen Levante. De diverse Spaanse kranten trekken op zondagochtend een keiharde conclusie.

Marca kopt bijvoorbeeld groot: ‘Dit Real Madrid is toe aan een revolutie’ en schrijft: “Een passend einde van een desastreuze maand.” De Madrilenen werden in januari onder meer uitgeschakeld in de Copa del Rey door het nietige Alcoyano én ging ook ten onder in de Super Cup.

‘Real is niets zonder Ramos’

De krant vervolgt: “Niemand deed iets toen Real op voorsprong kwam en het logisch leek om een verdediger in te brengen. Zinédine Zidane (die wegens corona niet aanwezig was, red.) nam hierover kennelijk geen contact op met David Bettoni. Het was een grote fout waarvoor de rekening werd betaald. Real gooide weer drie punten weg.” AS trekt een pijnlijke conclusie: “Het is geen nieuws meer als Real Madrid verliest.” Onder meer Eden Hazard en Karim Benzema krijgen de wind van voren: “Toch blijft Real Madrid het land wel onderhouden met het gevecht tussen de alfamannetjes Florentino Pérez en Sergio Ramos over een nieuw contract voor de verdediger.” Volgens El País is een verlenging noodzakelijk: “Het team oogt wanhopig zonder zijn captain, die al enkele weken geblesseerd is.”

Volgens El Mundo Deportivo kan Real zijn seizoen maar op één manier redden, door de Champions League te winnen: “Maar sportieve argumenten daarvoor zijn eigenlijk niet voorradig. Januari zal de boeken ingaan als de maand waarin de ploeg liefst drie prijzen uit het raam gooide.”

Real dramatisch?

  • Kun je wel stellen
  • Vind ik niet
117+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie