Manchester United maakt gehakt van Tottenham Hotspur

Manchester United verkeert in zwaar weer, maar heeft op zaterdagavond wél heel erg overtuigend gewonnen van Tottenham Hotspur in Londen. Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani en Marcus Rashford maakten de doelpunten.

Op Premier League-wedstrijden inzetten? Dat doe je bij bet365! Pak de welkomstbonus van €100!

De Premier League-topper in het Tottenham Hotspur Stadium begon wat tam en het duurde twintig minuten totdat er eindelijk eens tussen de palen werd geschoten. Dat bleek echter de inleiding tot meer, want opeens golfde het spel op en neer. Heung-Min Son schoot over namens de Spurs, waar Cavani naast kopte.

Na een half uurtje spelen leek de thuisploeg op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristián Romero, maar hij werd buitenspel gegeven. Vlak voor de pauze kwam United vervolgens op voorsprong: na een afgemeten voorzet van Bruno Fernandes volleerde Cristiano Ronaldo heerlijk binnen.

Vlak na de pauze leek de Portugese superster ook de 0-2 binnen te schieten, wederom op een fantastische manier, maar zijn goal ging niet door wegens buitenspel. 0-2 werd het even later alsnog, met Ronaldo dit keer als aangever en Cavani als doelpuntenmaker. De gifbeker was nog niet leeg voor Tottenham, want vlak voor tijd werd het ook nog 0-3: na een assist van Nemanja Matic maakte invaller Rashford het drama compleet voor de Londenaren.

Aan de kant van de Spurs viel Steven Bergwijn in, Donny van de Beek zat weer eens negentig minuten op de bank bij de Red Devils.

Scoreverloop: 0-1 (39′) C. Ronaldo, 0-2 (64′) E. Cavani, 0-3 (86′) M. Rashford