‘Manchester United helpt Ronaldo alsnog’

Foto: ‘Manchester United helpt Ronaldo alsnog’

Cristiano Ronaldo tekende onlangs zijn contract bij Al Nassr. De Portugese sterspeler verliet onder veel kritiek de Europese velden, maar kan nog niet in actie komen voor zijn nieuwe club.

Al Nassr heeft te maken met registratieregels van de Saudische competitie. Op dit moment zitten alle plekken voor buitenlandse spelers al vol bij de topclub. Daarom moet er eerst iemand vertrekken voordat Ronaldo geregistreerd kan worden.

Daar komt Manchester United om de hoek kijken. De club van Erik ten Hag was Ronaldo, helemaal na een vernietigend interview, liever kwijt dan rijk. Zonder Ronaldo is er echter wel een positie vrijgekomen in de aanval.

Eerder was Cody Gakpo nog in beeld om die vacature op te vullen. De Oranje-international tekende begin deze maand bij Liverpool. Verder werd João Felix in verband gebracht met een transfer naar Old Trafford. Het is wel de vraag of de Portugees qua spelersprofiel in het spitsplaatje van Ten Hag past.

Van Vincent Aboubakar kan dat wel gezegd worden. De sterke spits uit Kameroen is op dit moment ploeggenoot van Ronaldo bij Al Nassr, maar zou volgens Arabische media in de belangstelling staan van Manchester United.

Daardoor zou United de uitgezwaaide Ronaldo alsnog een grote dienst kunnen bewijzen. Voorlopig lijkt Manchester United het zonder nieuwe spits én Ronaldo ook prima uit te houden: deze week werd er met 3-1 van Everton gewonnen in het FA Cup-toernooi en daarvoor won United ook al op bezoek bij Wolves (0-1, red.).

Goede aanwinst voor United?

  • Ja
  • Nee
1591+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie