Man United verlengt contracten van vier sterkhouders

Foto: Man United verlengt contracten van vier sterkhouders

Manchester United heeft de contracten van Marcus Rashford, Diogo Dalot, Luke Shaw en Fred verlengd. Zo voorkomt de Engelse grootmacht dat dit viertal komende zomer Old Trafford gratis verlaat.

In de verbintenissen van Rashford, Dalot, Shaw en Fred stonden opties om met één jaar te verlengen, deze zijn nu gelicht. Mocht een of meerdere van deze spelers de club alsnog voortijdig verlaten, kunnen The Mancunians ieder geval een transfersom tegemoet zien. United wil ieder geval graag door met aanvaller Rashford, volgens Engelse media is de clubleiding vastberaden het contract met meerdere jaren te verlengen.

Desondanks lijkt er voorlopig nog geen akkoord te komen dus de Engels international en de club. Ook met Dalot is men in gesprek over het openbreken van het huidige contract. Het is nog altijd onduidelijk wat er met David de Gea gaat gebeuren. Het contract van de Spaanse doelman loopt af aan het eind van dit seizoen. Ook met hem wilt United de toekomst in, al zal De Gea wel salaris moeten inleveren.

Wisselvallig seizoen

De club kende een wisselvallig eerste deel van het seizoen. De formatie van Erik ten Hag staat op de vijfde plaats in de Premier League. Het verschil met koploper Arsenal bedraagt elf punten, waardoor ook deze jaargang zeer waarschijnlijk geen landskampioen kan worden gevierd. United doet het vooralsnog wel beter dan rivalen Liverpool en Chelsea.

Logisch dat United met hen verder wilt?

  • Ja, belangrijke spelers
  • Zou van minimaal 1 of 2 afscheid nemen
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie