‘Man City aast op CL-succes met nieuwe knaltransfer’

Foto: ‘Man City aast op CL-succes met nieuwe knaltransfer’

Manchester City volgde zichzelf op als landskampioen van Engeland, maar slaagde er wederom niet in om beslag te leggen op de Champions League. En dus wordt een tandje bijgestoken op de transfermarkt. Want ondanks de komst van Erling Haaland, is de honger naar versterking nog niet gestild. 

Met Haaland verzekerde City zich eindelijk van een diepe spits op Europees topniveau. En ook van de jonge Julian Alvarez, die overkomt van River Plate, wordt één en ander verwacht. Maar daar zal het niet bij blijven. “Ik kan bevestigen dat we deze zomer nog meer spelers gaan aantrekken”, stelt voorzitter Khaldoon Al Mubarak op de clubkanalen. “We willen het team versterken op de posities waar versterking nodig is. Iedere zomer gaan er spelers weg en we kijken continu naar manieren om het team te verfrissen.” 

De verwachting is dat er op het middenveld zeker nog iets bijkomt nu Fernandinho afzwaait. Maar ook aan de aanvalslinie wordt mogelijk nog gesleuteld. Spelers als Riyad Mahrez en Raheem Sterling gaan immers hun laatste contractjaar in. Indien zijn niet verlengen, zal City hen mogelijk moeten verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen. In dat geval zal er echter gepaste vervanging voorzien moeten worden. En daarvoor wordt richting de Serie A gelinkt. 

Contact gelegd

Zo stelt transferwatcher Santi Aouna dat de Engelse kampioen zijn zinnen heeft gezet op Rafael Leão. De 22-jarige Portugees heeft een weergaloos seizoen bij AC Milan achter de rug en was zeker in de laatste weken cruciaal voor het behalen van de Italiaanse titel. Milan wil zijn contract dan ook verlengen (nu nog tot medio 2024), maar die aanbieding werd voorlopig in de koelkast gestoken. Verschillende andere ploegen tonen immers interesse. En van die geïnteresseerden zou City het meest concreet zijn. De Premier League-kampioen zou zijn makelaar Jorge Mendes al hebben gecontacteerd.

TIP: De quotering voor een treffer van Leão tegen Spanje staat op 4.30. Maak nu een account aan op Circus en pak €250 bonus!

Leão een versterking voor City?

  • Echt wel!
  • Nou…
77+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie