‘Leeds lacht na Feyenoord-blunder’

Foto: ‘Leeds lacht na Feyenoord-blunder’

Crysencio Summerville was gisteren van levensbelang voor Leeds United tegen Liverpool. De voormalig speler van Feyenoord maakte de in de slotfase een treffer tegen The Reds en was daarmee verantwoordelijk voor de drie punten van voor zijn ploeg.

De Nederlandse buitenspeler vertrok naar Engeland in de zoektocht naar meer speelminuten dan bij Feyenoord 1. In Rotterdam kwam de jongeling niet in de grote plannen van het eerste elftal voor. Bij Leeds is dat wel degelijk het geval.

De buitenspeler mag zich volgens Fabrizio Romano zelfs opmaken voor een nieuw contract. De club ziet veel potentie in de Nederlander, die wellicht kan uitgroeien tot een topspeler in de Premier League. Dit seizoen is de oud-Feyenoorder lekker van start gegaan: in elf wedstrijden gaf hij vier assist en maakte hij drie doelpunten.

De huidige verbintenis van Summerville loopt nog tot de zomer van 2026. Daardoor lijkt er geen haast te zijn bij het uitdelen van een nieuwe verbintenis, maar lijkt Leeds United de stormachtige ontwikkeling van de Nederlander te willen belonen.

Door de sterke prestaties van het jeugd product van Feyenoord zullen de Rotterdammers zich nog eens achter de oren krabben. Summerville maakte veel indruk op huurbasis bij ADO Den Haag, kreeg geen kans in het eerste van Feyenoord en vertrok voor 1,5 miljoen euro. Daar kan wel wat bovenop komen op het moment dat Summerville zich zo blijft ontwikkelen.

Heeft Feyenoord geblunderd?

  • Denk ik wel
  • Denk van niet
2241+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie