Kokçü noemt groot voordeel Feyenoord in titelstrijd met Ajax en PSV

Foto: Kokçü noemt groot voordeel Feyenoord in titelstrijd met Ajax en PSV

Orkun Kökçü heeft er veel vertrouwen in dat Feyenoord dit seizoen landskampioen kan gaan worden. De Turkse middenvelder ziet een groot voordeel van de Rotterdammers ten opzichte van concurrenten Ajax en PSV.

Kökçü zag een positieve kant aan de WK-onderbreking. “Voor ons is het goed dat we fysiek meer hebben kunnen investeren, omdat we in de zomer pas laat bij elkaar konden komen. Voordeel is ook dat we automatismen erin hebben kunnen krijgen. Wij hadden immers niet veel spelers die actief waren op het WK. Voor ons is dat een voordeel en hopelijk betaalt zich dat meteen uit in goede resultaten”, vertelt hij aan de NOS.

Feyenoord staat drie punten voor op PSV en Ajax. De eerste wedstrijd na de winter is uit bij FC Utrecht. “We hebben er een goed gevoel over. Het is nog te vroeg om te zeggen waar het toe kan leiden, want we hebben nog niet elke club gehad. Het is wel duidelijk dat we door willen gaan in 2023 zoals we in 2022 geëindigd zijn.”

Verbeterpunten

Tot slot benoemt Kökçü de punten voor verbetering bij Feyenoord: “Als we ons op bepaalde vlakken nog kunnen ontwikkelen, kunnen we er echt een mooi seizoen van maken. Ik vind dat we het afgelopen half jaar op aanvallend vlak meer hadden kunnen doen. We hadden vaak het overwicht in wedstrijden en waren de betere ploeg, maar dan kregen we te weinig kansen.”

Feyenoord wint van Utrecht?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wordt Feyenoord kampioen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
376+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie