Kieft velt oordeel over wintertransfers Ajax, Feyenoord en PSV

Foto: Kieft velt oordeel over wintertransfers Ajax, Feyenoord en PSV

In zijn column voor De Telegraaf vandaag heeft Wim Kieft zich uitgelaten over de transferwinter van Ajax, Feyenoord en PSV tot dusver. De oud-international kijkt daar met tevredenheid naar.

“Het is wel duidelijk dat PSV, Feyenoord en Ajax de jacht hebben geopend op de Champions League-miljoenen van volgend seizoen, getuige de versterkingen die deze maand zijn gehaald of waar ze mee bezig zijn. Een goede ontwikkeling want dat maakt de Eredivisie alleen maar beter. Ajax heeft Brian Brobbey terug en hoopt Steven Bergwijn nog te strikken. Op Eredivisie-niveau is hij een zekerheid voor Ajax. Dat geldt eveneens voor Riechedly Bazoer als zijn transfer naar Feyenoord alsnog plaatsvindt.”

Twijfels bij Veerman

Kieft vervolgt: “Joey Veerman bij PSV blijft een vraagteken. Aan de bal geweldig, maar het is bekend dat PSV-trainer Roger Schmidt meer verwacht van zijn middenvelders. Fysiek trokken Davy Pröpper en Marco van Ginkel het niet en uitgerekend daar ligt ook de kwetsbaarheid van Veerman.”

“Parasiteren op je voetballende kwaliteiten is er bij de ingewikkelde speelwijze van Schmidt niet bij. In Heerenveen mocht Veerman een paar wedstrijden achter elkaar niet thuisgeven, maar bij een topclub als PSV ligt de lat veel hoger en moet hij leveren”, aldus de oud-speler van onder meer Ajax, Pisa en Torino tot slot.

Feyenoord landskampioen? De odd bij bet365 is 11.00!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Ajax heeft de beste transferwinter van de drie

  • Eens
  • Oneens
497+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie