‘Juventus geïnteresseerd in Ajax-target’

Foto: ‘Juventus geïnteresseerd in Ajax-target’

Ajax is geïnteresseerd in Pierre-Emile Højbjerg, dat werd afgelopen weken bekend. Tottenham Hotspur wil de 28-jarige Deen echter niet zomaar laten gaan. Juventus mengt zich nu ook om de handtekening van de Deens international. De Oude Dame zou de middenvelder graag willen huren.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Juventus wil Højbjerg huren

Het lijkt er sterk op dat Ajax niet de enige club is die interesse heeft in de diensten van Pierre-Emile Højbjerg. Italiaans journalist Daniele Longo meldt namelijk dat Juventus geïnteresseerd is in de defensieve middenvelder. Zowel Ajax als Juventus zijn opzoek naar versterkingen op het middenveld deze winter. Bij Juventus moeten ze zonder Paul Pogba en Nicolò Fagioli doen de komende tijd. Beide spelers zijn voor de komende tijd geschorst en zullen dit seizoen niet meer uit komen voor Juventus.

Onder de vorige trainers van Tottenham Hotspur kreeg Højbjerg veel speelminuten, maar Ange Postecoglou kiest voorlopig voor andere spelers op het middenveld. Het contract van de Deen loopt medio 2025 af, waardoor de club in de komende periodes van de rechtspoot af zou moeten. Anders loopt Tottenham het risico dat hij transfervrij de deur uit loopt.

Juventus wil Højbjerg graag huren in de winter en dan een optie tot koop bedwingen voor in de zomer. Zo kunnen ze in Turijn kijken of de Deen echt een versterking is of dat ze in de zomer opzoek moeten naar een andere speler. Tottenham zou dit niet zien zitten, de Engelse club zou Højbjerg het liefst helemaal niet zien vertrekken. En als hij al weg zou gaan, dan zal het niet met een huurconstructie zijn.

Welke club trekt Højbjerg aan deze winter?

  • Ajax
  • Juventus
  • Hij blijft gewoon bij Tottenham Hotspur
454+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie