Jesper Karlsson laat zich uit over ‘zomertransfer’

Foto: Jesper Karlsson laat zich uit over ‘zomertransfer’

Jesper Karlsson kent geen al te fijne maanden door blessureleed, maar de kans is groot dat hij desondanks een mooie transfer gaat maken komende zomer. De Zweed wordt onder meer gelinkt aan SS Lazio, Fiorentina, SL Benfica en Celta de Vigo.

Jesper Karlsson: ‘Klaar voor Europese topcompetitie’

“Ik zit in een goede fase van mijn loopbaan en ben op mijn plek bij AZ”, reageert Karlsson in de Gazzetta dello Sport. “Ik kom veel aan spelen toe en werk in een zeer prettige omgeving. En ja, ik ben klaar voor een eventuele nieuwe uitdaging in een Europese topcompetitie, maar mijn focus ligt nu volledig op AZ. We hebben nog steeds een hoop om voor te vechten.”

De linksbuiten erkent dat hij de Italiaanse Serie A bovenmatig interessant vindt. “Ik zie de nodige wedstrijden. Vanwege de vele jonge spelers wordt die competitie ook steeds interessanter. En Napoli en AC Milan beschikken over vleugelspelers die mij erg bevallen.”

Lof voor Pascal Jansen

Tot slot wordt gevraagd hoe trainer Pascal Jansen er volgens Karlsson in is geslaagd om AZ op de rit te krijgen. “Maar het is moeilijk om een ding aan te wijzen. Hij heeft ervaring en weet inmiddels een stuk meer over de spelersgroep. Pascal was hier al als assistent-trainer werkzaam, dus hij wist ongeveer wel wat hij kon verwachten als hoofdtrainer. In de rol van assistent-coach liet Pascal al mooie dingen zien”, aldus Karlsson, die donderdagavond tegen West Ham United in de Conference League ontbreekt door blessureleed, tot slot.

Speelt Karlsson volgend seizoen nog bij AZ?

  • Ja
  • Nee
425+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie