‘Irritaties United-selectie groeien door keuzes Ten Hag’

Foto: ‘Irritaties United-selectie groeien door keuzes Ten Hag’

De selectie van Manchester United, of in ieder geval een gedeelte daarvan, staat niet achter de tactische plannen van Erik ten Hag. Na de stevige nederlaag tegen rivaal Manchester City bleef het naar verluidt onrustig in de kleedkamer.

Spelers staan niet achter plannen van manager

Dat schrijven meerdere Engelse tabloids. The Sun weet dat er bijvoorbeeld veel vraagtekens over de keuze om Victor Lindelöf, normaliter centrumverdediger, op te stellen als linksback. De Zweed kreeg verrassend de voorkeur boven Sergio Reguilon. Dat Bruno Fernandes op de flank werd gezet in plaats van in de as, kon ook niet op goedkeuring rekenen bij veel spelers.

Aparte wissels

Volgens de tabloids werden ook de wissels van Ten Hag niet breed gedragen. Bij een 0-2 achterstand besloot de Tukker Reguilon alsnog als linksback te brengen. Toen de wedstrijd al lang gespeeld was bracht hij ook nog Anthony pas vier minuten voor tijd. De Braziliaanse aanvaller maakte tijdens zijn geringe speeltijd een geïrriteerde indruk en was vooral aan het ruziemaken met tegenstanders. City zegevierde op Old Trafford met 0-3.

SkySports-analist Jamie Carragher toonde zich ook kritisch jegens Ten Hag. “Ze spelen underdog-voetbal sinds hij gekomen is. Ze spelen op de counter en gebruiken veel de lange bal. Geen enkel ander topteam speelt zo. Wat doet hij op de training met zijn spelers? En wat vraagt hij hen te doen? Je kan er niks van terug zien.”

Rare keuzes van Ten Hag?

  • Ja, heel matig
  • Nee, gewoon logisch
246+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie