‘Hij is de Feyenoord-speler van het jaar 2021’

Foto: ‘Hij is de Feyenoord-speler van het jaar 2021’

Al met al was het een uitstekende eerste seizoenshelft voor Feyenoord, dat dit seizoen weer meedoet om de titel. Volgens journalist Martijn Krabbendam is dat mede dankzij zomeraanwinst Gernot Trauner, die hij dan ook kiest als ‘Feyenoorder van het jaar’.

Krabbendam stelt dat Trauner ‘symbool staat voor het Feyenoord van nu’. “Trauner is er pas net, maar ik vind dat hij symbool staat voor het Feyenoord van nu. Het is een speler die gewoon zijn werk doet. Perfecte timing heeft van vooruit verdedigen, hij speelt heel sober en dat doet hij heel goed. Hij kan goed verdedigen en in balbezit raakt hij niet in paniek. Door hem is Feyenoord verder van het eigen doel af gaan spelen.”

En daar is coach Arne Slot maar wat blij mee, weet de verslaggever van Voetbal International. “Vorig jaar had je met Botteghin en Senesi twee spelers die toch liever naar achteren hingen. Trauner neemt eigenlijk heel veel mee en dat is een groot verschil met afgelopen jaar.”

AD

Bij het Algemeen Dagblad is Trauner ook gekozen tot de beste Feyenoorder van de eerste seizoenshelft, met ene gemiddelde van een 6.87 op rapport. “Met Gernot Trauner achterin is het voor Feyenoord voorin lekker druk zetten, scoorde nog geen enkele onvoldoende dit seizoen”, aldus de krant, die Ibrahim Sangaré (PSV, 6.82) momenteel bovenaan heeft staan in het klassement.

Wint Feyenoord van Vitesse? Pak 1.45 keer je inleg!

Trauner koploper in klassement beste speler van het seizoen

Trauner is Feyenoorder van het jaar

  • Eens
  • Oneens
61+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie