Geertruida heeft nieuws voor Feyenoord-fans

Foto: Geertruida heeft nieuws voor Feyenoord-fans

Lutsharel Geertruida heeft een bijzonder en mooi doel bij Feyenoord. De 23-jarige verdediger werkt toe naar zijn langverwachte camera-interview. Geertruida stottert en bij vraaggesprekken verergert dat of blokkeert hij, vandaar dat hij nog nooit op beeld een lang interview heeft gehad. “Ik werk toe naar een camera-interview, dat is mijn doel.”

Lutsharel Geertruida werkt toe naar eerste grote camera-interview

De reserve-aanvoerder van Feyenoord sprak uitgebreid met de Volkskrant en zo ging het dus ook over zijn spraakgebrek. Geertruida geeft toe dat hij graag een camera-interview zou willen houden en werkt daar ook hard voor. Samen met een stottercoach hoopt hij zich optimaal voor te bereiden op zijn eerste grote interview op beeld.

Maar eerst natuurlijk De Klassieker. Feyenoord is de favoriet in de Johan Cruijff ArenA en Geertruida weet hoe het is om daar te scoren. De verdediger maakte een half jaar geleden daar de winnende (2-3). Hij vindt De Klassieker een bijzondere wedstrijd, maar leeft niet zoals veel Feyenoord-fans met haat richting de Amsterdammers. “Ik heb helemaal geen hekel aan Ajax. Er spelen daar jongens die ik goed ken. Die gun ik persoonlijk het beste. Maar daar winnen is gewoon heerlijk. En dan daar ook scoren, dat is nog mooier.”

Geertruida is niet bang voor Ajax en zelfs niet voor Mbappé

Kijk jij uit naar het eerste camera-interview van Geertruida?

  • Ja, ik wel
  • Nee, ik niet
2642+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie