“Geen serieuze club begint meer aan Ihattaren”

Foto: “Geen serieuze club begint meer aan Ihattaren”

Johan Derksen nam Mohamed Ihattaren langdurig in bescherming. De voetbalanalist vond diens dolende situatie vooral de schuld van PSV-trainer Roger Schmidt, maar na zijn problemen bij Sampdoria is hij ‘om’.

Ihattaren verruilde PSV na een zware periode via Juventus voor Sampdoria, maar speelde daar nog geen minuut. Inmiddels lijkt hij de Serie A alweer te willen verlaten. “Ik heb het opgegeven”, reageerde Derksen vrijdagavond aan tafel bij Veronica Inside. “Als je alles op een rijtje zet: PSV heeft het geprobeerd, zijn zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez, zijn familie… Hij is gewoon zoek. Hij wil niet.”

Geen serieuze club meer

Op dit moment is Ihattaren in Nederland, waar hij met een personal trainer werd gekiekt. “Daar hoort hij niet. Hij heeft een contract getekend in Italië”, zo vervolgt Derksen. “Daar hoort hij op tijd op het trainingsveld te staan. Ik denk dat geen serieuze club inmiddels meer aan hem begint.”

Daar voegt de Veronica Inside-analist aan toe: “Als zijn contract is afgelopen en hij heeft geen poen meer, heeft hij een heel groot probleem. Welke Nederlandse club gaat zich nu nog ontfermen over een recidivist die zich structureel niet gedraagt? Hij heeft zelf zijn hele transferwaarde vernietigd. Dat is echt treurig, joh.”

Ihattaren lijkt Sampdoria deze zomer te verlaten. Juventus hoopt een oplossing te vinden voor de middenvelder, waarschijnlijk buiten Italië.

Degradeert Sampdoria? Win 4,50 keer je inleg bij bet365!

Eens?

  • Ja
  • Nee
253+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie