Feyenoorder droomt van Oranje: ‘Maar nu niet dichtbij’

Foto: Feyenoorder droomt van Oranje: ‘Maar nu niet dichtbij’

Feyenoord haalde deze zomer de nodige versterkingen binnen, waaronder aanvaller Javairo Dilrosun. De oud-speler van Ajax, Manchester City, Hertha BSC en Girondins Bordeaux wil zich in Rotterdam terugknokken bij het Nederlands elftal.

In 2018 debuteerde hij nog voor Oranje, tegen Duitsland, maar al na twintig minuten spelen viel hij geblesseerd uit. “Elke keer als je over Javairô praat, dan praat je over dat moment, de blessure bij het Nederlands elftal”, vertelt Dilrosun aan de NOS.

Oranje-droom

In De Kuip wil hij er voor zorgen dat voetballiefhebbers allereerst aan zijn kwaliteiten gaan denken, in plaats van aan dat vervelende moment. “Nu is het aan mij om goede prestaties neer te zetten. Ik wil dit seizoen veel goals maken en bij veel goals betrokken zijn. Elke week moet ik weer beter zijn dan de week ervoor. En wie weet kom ik dan ooit weer in het Nederlands elftal.”

Het WK zit nog niet per se in zijn achterhoofd, al droomt hij er stiekem wel van. “Ik wil niet zeggen dat ik nu dicht bij Oranje zit. De laatste paar jaar heb ik er niet bij gezeten, ook niet in de voorselectie. Maar ik heb kwaliteiten en dat weet ik van mezelf. Als ik gewoon doe wat ik denk dat ik kan, dan heb ik kans om weer voor het Nederlands elftal te spelen.”

TIP: Scoort maximaal één team bij Feyenoord-Heerenveen? Pak 1,98 keer je inleg via Unibet!

Is Dilrosun er bij op het WK straks?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
41+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie