‘Feyenoord voelde Klassieker nog tegen NEC’

Foto: ‘Feyenoord voelde Klassieker nog tegen NEC’

Feyenoord had ogenschijnlijk weinig moeite met NEC Nijmegen. Toch was aanvoerder Orkün Kökçü verre van tevreden over het spel van zijn ploeg. Bij ESPN deed de Turks international zijn verhaal over de wedstrijd.

Feyenoord was na het gelijke spel in de Klassieker tegen Ajax op een andere manier gebrand voor de zege. Dat de Rotterdammers de hoge intensiteit niet op het veld konden leggen tegen de Nijmegenaren, was ook te voelen bij de spelers.

Of Kökçü ook rustiger aan deed, ook met de wedstrijd van aankomende zondag in het achterhoofd? “Ik dacht er wel een paar keer aan, want ik heb zo vorig jaar bijvoorbeeld een Klassieker gemist.”

Feyenoord blijft ‘gewoon’ winnen

Tegen FC Twente is Kökçü echter ‘gewoon’ van de partij. “Tegen Twente kan ik er weer vol op. Je staat ook met 2-0 voor tegen tien man, dan ga je geen tegenaanvallen eruit halen of aan shirtjes trekken.”

Over de wedstrijd was de Turks international minder tevreden. “Ik moet zeggen dat ik wat geïrriteerd was. Het liep niet, ik heb betere avonden gehad. Maar het resultaat daar was niks mis mee. Ik denk dat we gedomineerd hebben en die rode kaart helpt ook mee.”

Volgens trainer Arne Slot was het niet echter alleen maar kommer en kwel. Feyenoord haalde wel ‘gewoon’ drie punten weg bij NEC. “,Er was maar één ploeg die die wedstrijd verdiende te winnen en dat waren wij. Om een tegenstander zo agressief onder druk te zetten, is knap. Daar hebben we niet echt de credits voor gehad.”

Go Ahead Eagles
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 2 april 2023 07:04.

Eens met Kökçü?

  • Ja
  • Nee
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie