Feyenoord stelt aanhang (deels) teleur

Foto: Feyenoord stelt aanhang (deels) teleur

Feyenoord-supporters mogen niet de volledige training bijwonen in aanloop naar de clash met Ajax. De Rotterdamse club heeft dit nieuws medegedeeld via de officiële kanalen.

Aangepaste training

Feyenoord schrijft in een statement: “De laatste training van Feyenoord voor de Klassieker van zondag 19 maart aanstaande is openbaar; in een iets andere vorm dan de afgelopen edities gebruikelijk was. Supporters zijn zaterdag welkom bij het eerste deel van de training op Varkenoord. Deze begint om 16:00 uur en zal naar verwachting een kwartier tot een half uur duren. Aansluitend vertrekt het team van Arne Slot om besloten verder te trainen.”

De Eredivisie-koploper legt uit: “Vanwege de volle speelkalender heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee club de supporters de gelegenheid bieden om het team een boost te geven op weg naar deze wedstrijd en hen zo betrekken bij de aanloop naar het duel tussen de nummers 1 en 2 van Nederland. Door de training op deze wijze in te richten is beide mogelijk.”

Het is gebruikelijk dat de laatste trainingen van Ajax en Feyenoord druk worden bezocht door supportersgroepen. In dit geval is de voorbereidingstijd op zondag echter gering, omdat de Rotterdammers donderdagavond nog in actie komen voor de Europa League-return tegen Shakhtar Donetsk.

Wint Feyenoord bij Ajax?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Een wijs besluit van Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
140+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie